Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
vrijdag 25 juni 2021, 12:23
#sparen

Sparen in het buitenland kan vanuit Nederland via speciale spaarplatforms. Tot nu toe waren de Duitse partijen Raisin en Savedo daarin toonaangevend. Deze twee gaan nu samen verder als Raisin DS.

Savedo komt niet terug

Het moederbedrijf van Savedo is Deposit Solutions, een internationaal fintechbedrijf en open banking platform. Eind 2020 werden de activiteiten van Savedo on hold gezet vanwege de overname door Deposit Solutions. Vandaag is duidelijk geworden dat de naam Savedo niet meer terugkomt: Deposito Solutions en Raisin gaan fuseren en verder onder de naam Raisin DS. 

Fusie Deposito Solutions en Raisin tot Raisin DS

In het persbericht over de fusie melden de beide partijen:

Deposit Solutions en Raisin zijn twee succesvolle en gevestigde bedrijven, die staan voor ‘Innovation made in Europe’. Bij elkaar werken de bedrijven samen met ongeveer 400 banken en financiële dienstverleners uit meer dan 30 landen. De beide fintech- bedrijven zijn actief in zowel Europa als de Verenigde Staten met de ondersteuning van gerenommeerde internationale investeerders.

Ruime keuze uit spaarproducten in heel Europa

Via Raisin DS kunnen Nederlandse spaarders profiteren van hogere spaarrentes in andere Europese landen. Ze hebben een ruime keuze uit spaarproducten van banken in allerlei landen. Door de fusie van Raisin en Savedo wordt het productaanbod nog groter dan voorheen en krijgen spaarders de kans om hun spaargeld beter te laten renderen.

Deposito's vergelijken

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.