Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Platforms voor sparen in het buitenland samen verder

Deposit Solutions (Savedo) en Raisin slaan handen ineen

Deposit Solutions (Savedo) en Raisin slaan handen ineen

Sparen in het buitenland kan vanuit Nederland via speciale spaarplatforms. Tot nu toe waren de Duitse partijen Raisin en Savedo daarin toonaangevend. Deze twee gaan nu samen verder als Raisin DS.

Savedo komt niet terug

Het moederbedrijf van Savedo is Deposit Solutions, een internationaal fintechbedrijf en open banking platform. Eind 2020 werden de activiteiten van Savedo on hold gezet vanwege de overname door Deposit Solutions. Vandaag is duidelijk geworden dat de naam Savedo niet meer terugkomt: Deposito Solutions en Raisin gaan fuseren en verder onder de naam Raisin DS. 

Fusie Deposito Solutions en Raisin tot Raisin DS

In het persbericht over de fusie melden de beide partijen:

Deposit Solutions en Raisin zijn twee succesvolle en gevestigde bedrijven, die staan voor ‘Innovation made in Europe’. Bij elkaar werken de bedrijven samen met ongeveer 400 banken en financiële dienstverleners uit meer dan 30 landen. De beide fintech- bedrijven zijn actief in zowel Europa als de Verenigde Staten met de ondersteuning van gerenommeerde internationale investeerders.

Ruime keuze uit spaarproducten in heel Europa

Via Raisin DS kunnen Nederlandse spaarders profiteren van hogere spaarrentes in andere Europese landen. Ze hebben een ruime keuze uit spaarproducten van banken in allerlei landen. Door de fusie van Raisin en Savedo wordt het productaanbod nog groter dan voorheen en krijgen spaarders de kans om hun spaargeld beter te laten renderen.

Deposito’s vergelijken

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: Fran van vrijdag juni 25, 2021 14:56
    Ook ik zie mijn spaargeld verdampen. En zie dat met lede ogen aan. Maar wat bedoel je met sparen in commodities buiten het bankensysteem?

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek