HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Advertentie voor 3,75% rente bij Trade Republic.

Nieuw: Groepie – Tikkie voor groepen

Kosten in een groep makkelijk verdelen

Kosten in een groep makkelijk verdelen

Betaalapp Tikkie is inmiddels algemeen bekend. Via deze bank-onafhankelijke app kunnen mensen een betaalverzoek sturen naar anderen, via hun mobiele telefoonnummer. Tikkie komt nu met iets nieuws: Groepie. Daarmee kunnen groepen hun gezamenlijke uitgaven bij elkaar voegen en handig verdelen.

Groepie: nieuwe functie binnen Tikkie

Groepie is geen aparte app: het is een nieuwe functie binnen Tikkie. Na het updaten van de app op de smartphone krijgt de gebruiker bij het aanmaken van een betaalverzoek de keuze tussen Tikkie of Groepie. Wie kiest voor een Groepie maakt vervolgens een groep aan door vrienden uit te nodigen via WhatsApp (of een andere app). 

Groepie - van Tikkie

Groepsuitgaven verzamelen en verdelen

Wie uitgaven doet voor de groep voegt deze toe aan de aangemaakte Groepie. Bij elke uitgave kan de betaler aangeven wie er allemaal moeten meebetalen. De rest regelt Tikkie: de berekening van wie wat moet betalen en wie er juist nog geld tegoed heeft van de groep.

Tussenstand automatisch in beeld

Wie veel geld terugkrijgt kan tussentijds een Tikkie rondsturen om alvast wat geld te ontvangen. Wie in betalingen achterloopt op anderen kan een bedrag voorschieten. Tikkie werkt de tussenstand steeds automatisch bij.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen