Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Nieuw: Groepie – Tikkie voor groepen

Kosten in een groep makkelijk verdelen

Kosten in een groep makkelijk verdelen

Betaalapp Tikkie is inmiddels algemeen bekend. Via deze bank-onafhankelijke app kunnen mensen een betaalverzoek sturen naar anderen, via hun mobiele telefoonnummer. Tikkie komt nu met iets nieuws: Groepie. Daarmee kunnen groepen hun gezamenlijke uitgaven bij elkaar voegen en handig verdelen.

Groepie: nieuwe functie binnen Tikkie

Groepie is geen aparte app: het is een nieuwe functie binnen Tikkie. Na het updaten van de app op de smartphone krijgt de gebruiker bij het aanmaken van een betaalverzoek de keuze tussen Tikkie of Groepie. Wie kiest voor een Groepie maakt vervolgens een groep aan door vrienden uit te nodigen via WhatsApp (of een andere app). 

Groepie - van Tikkie

Groepsuitgaven verzamelen en verdelen

Wie uitgaven doet voor de groep voegt deze toe aan de aangemaakte Groepie. Bij elke uitgave kan de betaler aangeven wie er allemaal moeten meebetalen. De rest regelt Tikkie: de berekening van wie wat moet betalen en wie er juist nog geld tegoed heeft van de groep.

Tussenstand automatisch in beeld

Wie veel geld terugkrijgt kan tussentijds een Tikkie rondsturen om alvast wat geld te ontvangen. Wie in betalingen achterloopt op anderen kan een bedrag voorschieten. Tikkie werkt de tussenstand steeds automatisch bij.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek