Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Brand New Day is nu een bank

Bankvergunning en overname bankactiviteiten Allianz zijn rond

Bankvergunning en overname bankactiviteiten Allianz zijn rond

Brand New Day (BND) heeft een volwaardige bankvergunning gekregen van De Nederlandsche Bank (DNB). Bovendien is er geen belemmering meer voor de overname van de bankactiviteiten van Allianz Nederland.

Bankvergunning voor BND

Met de verkrijging van de bankvergunning is BND officieel een bank. De club van Kalo Begijn en Thierry Schaap gaat dan ook spaarproducten aanbieden en kan pensioenrekeningen gaan voeren met rente. 

Overname bankactiviteiten Allianz Nederland

De bankvergunning was ook nodig om de volgende stap te kunnen zetten in de beoogde groei van BND: de overname van de bankactiviteiten van Allianz Nederland Asset Management (ANAM). Door deze overname groeit het toevertrouwde vermogen van Brand New Day van € 500 miljoen naar € 2,2 miljard.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek