Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hausse aan zorgpremies

VGZ, Univé, Achmea en Menzis presenteren premies

VGZ, Univé, Achmea en Menzis presenteren premies

Vandaag hebben veel zorgverzekeraars hun premies voor 2018 bekendgemaakt. De meeste verhogen hun premie voor de basisverzekering, Menzis houdt de premie gelijk.

VGZ

De verplichte basis zorgverzekering kost bij VGZ in het nieuwe jaar € 3,25 meer dan nu. De naturapolis stijgt naar € 116,20 per maand, de restitutiepolis naar € 122,20. De aanvullende ziektekostenverzekeringen van VGZ worden niet duurder.

Univé

De stijging bij Univé is even groot, waardoor de zorgpremie voor de naturapolis uitkomt op € 116,50 en voor de restitutiepolis op € 121,25. Voor de aanvullende polissen gaat de premie licht omhoog, maar in bijna alle gevallen wordt de medische acceptatie afgeschaft.

Menzis

Menzis heeft besloten de premie voor de basisverzekering gelijk te houden. Dat doet zij door € 55 per verzekerde bij te leggen uit de reserves.

Achmea

Met merken als Interpolis, Avéro, FBTO, de Friesland en het grote Zilveren Kruis beslaat Achmea een groot deel van de markt voor zorgverzekeringen. Bij Zilveren Kruis stijgt de basispremie met € 2,= naar € 119,45 per maand.

Vergelijk de actuele zorgpremies

 

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek