Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Betaalpakketten duurder

Kosten Rabo en ING flink verhoogd

Kosten Rabo en ING flink verhoogd

De Consumentenbond heeft de prijsverhogingen van betaalrekeningen op een rij gezet.

Betaalrekening ING flink duurder

Daarbij valt vooral op hoeveel duurder ING geworden is voor haar klanten: de betaalpakketten zijn daar sinds januari 7 tot 10% duurder. Vorig jaar waren de kosten bij ING ook al behoorlijk verhoogd, daardoor zijn de kosten van het basispakket met 29% gestegen. Het betaalpakket werd 23% duurder en het royaalpakket 20%.

Hogere tarieven Rabobank 

Ook Rabobank verhoogt de tarieven aanzienlijk. Per 1 april gaan de kosten van een Directpakket met 15,4% omhoog. Voor het Basispakket en het Totaalpakket valt de prijsstijging mee: 3,7% en 2,2%.

Veel gelijkblijvende prijzen

Bij de meeste andere banken blijven de tarieven voor betalen gelijk. ABN Amro, ASN Bank, Knab en SNS verhogen hun prijzen niet. Volgens de Consumentenbond is SNS vaak de goedkoopste bank.

ASN, SNS en Regiobank kunnen in één app

Ander nieuws over betalen: wie meerdere betaalrekeningen heeft bij ASN Bank, Regiobank en SNS kan deze vanaf nu in één overzicht samenvoegen. De banken zijn allemaal onderdeel van de Volksbank en vallen onder één bankvergunning. In de apps van alledrie de banken kunnen nu de betaalrekeningen van de andere twee ook in beeld gebracht worden.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek