HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Advertentie voor 3,75% rente bij Trade Republic.

Betaalpakketten duurder

Kosten Rabo en ING flink verhoogd

Kosten Rabo en ING flink verhoogd

De Consumentenbond heeft de prijsverhogingen van betaalrekeningen op een rij gezet.

Betaalrekening ING flink duurder

Daarbij valt vooral op hoeveel duurder ING geworden is voor haar klanten: de betaalpakketten zijn daar sinds januari 7 tot 10% duurder. Vorig jaar waren de kosten bij ING ook al behoorlijk verhoogd, daardoor zijn de kosten van het basispakket met 29% gestegen. Het betaalpakket werd 23% duurder en het royaalpakket 20%.

Hogere tarieven Rabobank 

Ook Rabobank verhoogt de tarieven aanzienlijk. Per 1 april gaan de kosten van een Directpakket met 15,4% omhoog. Voor het Basispakket en het Totaalpakket valt de prijsstijging mee: 3,7% en 2,2%.

Veel gelijkblijvende prijzen

Bij de meeste andere banken blijven de tarieven voor betalen gelijk. ABN Amro, ASN Bank, Knab en SNS verhogen hun prijzen niet. Volgens de Consumentenbond is SNS vaak de goedkoopste bank.

ASN, SNS en Regiobank kunnen in één app

Ander nieuws over betalen: wie meerdere betaalrekeningen heeft bij ASN Bank, Regiobank en SNS kan deze vanaf nu in één overzicht samenvoegen. De banken zijn allemaal onderdeel van de Volksbank en vallen onder één bankvergunning. In de apps van alledrie de banken kunnen nu de betaalrekeningen van de andere twee ook in beeld gebracht worden.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen