Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Veel fouten bij Belastingtelefoon

Zes jaar op rij onvoldoende score op test Consumentenbond

Zes jaar op rij onvoldoende score op test Consumentenbond

Wie voor de zomervakantie bericht wil van de Belastingdienst over de aangifte 2017 moet vóór 1 april de aangifte indienen. Bellen naar de Belastingtelefoon bij vragen levert echter niet per definitie het juiste antwoord op.

Mystery shoppers Consumentenbond

Zoals ieder jaar heeft de Consumentenbond een aantal Mystery shoppers losgelaten op de Belastingtelefoon. De score was – net als bij alle tests sinds 2011 – onvoldoende.

Onvoldoende antwoorden en lange wachttijd bij Belastingtelefoon

Begin maart haalden de medewerkers van de Belastingtelefoon gezamenlijk een 5,4 – bij een wachttijd die soms wel mee dan negen minuten was. Het cijfer was bij de start van het aangifteseizoen wel hoger dan rond de jaarwisseling – toen bleef het cijfer steken op een 4,8.

 

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek