Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Open Huizen Dag trekt 85.000 mensen

Evenveel bezoekers voor woningen als vorig jaar september

Evenveel bezoekers voor woningen als vorig jaar september

Afgelopen zaterdag was het weer Open Huizen Dag in Nederland. Makelaarsvereniging NVM organiseert deze dag twee keer per jaar: belangstellenden kunnen dan zonder afspraak woningen van hun gading bezichtigen.

Evenveel bezoekers bij veel minder woningen

Deze editie van de Open Huizen Dag trok 85.000 bezoekers – net zo veel als die van vorig jaar september. Dit terwijl het aantal te bezichtigen woningen fors kleiner was dan toen. De eigenaren van zo’n 13.500 woningen zetten hun deuren open, dat waren er de vorige keer ruim 18.000.

Buiten de grote steden en de Randstad

De te bezichtigen huizen lagen vooral buiten de grote steden en de Randstad. Daar is immers erg weinig aanbod, te koop komende woningen zijn daar doorgaans in een mum van tijd verkocht. Dat is in het oosten, in Friesland en Zeeland lang niet altijd het geval. Daar was het goede bezoek van de Open Huizen Dag – mede door het mooie lenteweer – dan ook zeer welkom.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek