Search
Close this search box.

Verraderlijke nepmail Belastingdienst

Waarschuwing Fraudehelpdesk voor oplichting

Waarschuwing Fraudehelpdesk voor oplichting

In deze periode krijgen veel mensen bericht van de Belastingdienst over hun belastingteruggave over 2017. Juist nu proberen oplichters met een nepmail geld los te peuteren. De Fraudehelpdesk waarschuwt voor een oplichtingsmail die lijkt van de Belastingdienst te komen.

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Ten onrechte geld van Belastingdienst ontvangen

In de mail wordt beweerd dat de ontvanger in december 2017 ten onrechte een bedrag van € 297,95 bijgeschreven heeft gekregen. Dat bedrag zou bedoeld zijn geweest voor iemand anders.

Signalen van frauduleuze mail

Het verzoek is om dat bedrag nu terug te storten op een rekeningnummer ten name van SS Held. Dat laatste is al een signaal dat de Belastingdienst hier niet achter zit. Bovendien staat de tekst staat bol van de taalfouten en de afzender is [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek