A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
ALGEMEEN
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Contact en werkwijze
www.homefinance.nl is een initiatief van HomeFinance Financieel Adviesgroep BV uit Bilthoven. Op deze site spreken we meestal kortweg over HomeFinance. De doelstelling van onze site is om de bezoeker onafhankelijke financiŽle informatie te geven en wegwijs te maken op het gebied van een groot aantal financiŽle onderwerpen. Wij zijn niet verbonden aan een bank of andere financiŽle instelling.

Via de website kan de bezoeker in contact komen met verzekeraars, spaarbanken of andere financiŽle dienstverleners voor vervolgstappen. HomeFinance biedt alleen de mogelijkheid om in contact te treden met financiŽle dienstverleners: wij zijn op geen enkele wijze betrokken bij eventuele vervolgstappen. Verder op deze pagina bij het onderdeel Samenwerkingen gaan wij hier verder op in.

Zie ook onze disclaimer
Waar verdienen wij aan
HomeFinance bemiddelt zelf niet in financiele diensten maar biedt alleen de mogelijkheid om in contact te treden met financiŽle dienstverleners. In een aantal gevallen ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen van een bezoeker naar een financieel dienstverlener. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen op het moment dat er op de link geklikt wordt en/of op het moment dat er op onze website of de website van de adverteerder een aktie plaatsvindt (aanvraag offerte, afsluiten verzekering, etc.). Bij een aantal producten ontvangen wij een doorlopende vergoeding. Bijv. over het openstaande leen- of spaarbedrag.

Daarnaast bieden wij adverteerders de mogelijkheid om advertenties (in de vorm van bijvoorbeeld advertorials of banners) te plaatsen. Hiervoor kunnen we een vergoeding ontvangen per getoonde advertentie, een vergoeding per klik op de advertentie of een vergoeding voor het tonen van de banner gedurende een bepaalde periode.
Vergelijkingen en samenwerkingen
Op deze site kunt u een groot aantal producten vergelijken. Voor de eventuele vervolgstappen geldt dat wij samenwerken met financiŽle dientverleners. U kunt via onze websites eenvoudig met hen in contact treden. Hieronder zetten wij op een rij hoe de vergelijkingen tot stand gekomen zijn en - indien van toepassing - wie onze samenwerkingspartners zijn.

Als u hieronder op de productnaam/link klikt, klapt de tekst uit.

Verkeer/vervoerverzekeringen (auto-, bestelauto- en motorverzekering)
Woonverzekeringen (inboedel-, opstal- en woonverzekering)
Recreatieverzekeringen (boot-, en caravanverzekering)
Levensverzekeringen - overlijdensrisicoverzekeringen
Levensverzekeringen - uitvaartverzekeringen
Hypotheken
Pensioenen
Gouden handdruk
Expirerende lijfrentes
Banksparen
Consumptief krediet / leningen
Sparen
Zorgverzekeringen
Overig

Contactgegevens HomeFinance BV / HomeFinance Financieel Adviesgroep BV
Heeft u vragen over of wilt u wijzigingen doorgeven met betrekking tot lopende financiŽle producten, dan dient u contact op te nemen met uw tussenpersoon of de betreffende financiŽle instelling.

Heeft u een vraag, tip, foutmelding, opmerking of een andere reden om contact met ons te zoeken, dan vragen wij u een mail te sturen naar info@homefinance.nl. Wij zullen uw mail altijd zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wilt u de mogelijkheden weten om te adverteren op deze site, dan verwijzen wij u door naar deze pagina.
HomeFinance Financieel Adviesgroep B.V.
Rembrandtlaan 22 A1
3723 BJ Bilthoven
tel: 030-7370653
email: info@homefinance.nl
kvk: 30208095
afm: 12008513
Postadres:
Oranje Nassaulaan 12
3722 JM Bilthoven
Hoogste spaarrente
sparen zonder voorwaarden
LeasePlan Bank1,61%
Knab1,55%
ICBC1,53%
Argenta1,5%
MoneYou1,5%
Nationale Ned.1,5%
Volledig overzicht spaarrekeningen
Top 5 doorlopend krediet
uitgaande van € 10.000 leenbedrag
Freo5,6%
Kruidvat5,6%
Directa5,8%
DEFAM6,3%
Nationale Ned.6,3%
Volledig overzicht doorlopend krediet