Search
Close this search box.

Persoonlijke lening: Overstappen naar vaste rente

Veelgestelde vragen: Persoonlijke lening: Overstappen naar vaste rente

Op deze pagina vindt u veelgestelde vragen over het oversluiten van een doorlopend krediet naar een persoonlijke lening. Overstappen naar een persoonlijke lening met een vaste rente is meestal veiliger dan een doorlopend krediet met een variabele rente. Uw rente is meestal wel hoger dan bij een doorlopend krediet, maar blijft wel gedurende de looptijd gelijk. Een Persoonlijke lening kent dus hogere rentes, maar ook meer zekerheid dan een doorlopend krediet. Het doorlopend krediet daarentegen kent weer meer flexibiliteit dan persoonlijke leningen., doordat er makkelijker tussentijds opgenomen of extra afgelost kan worden.

Vragen

Ik heb meerdere leningen. Kan ik deze oversluiten naar één lening?Kan ik mijn bestaande lening oversluiten naar een lening met een lagere rente?Wat is een persoonlijke lening?

Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Wij vergelijken onderstaande lening verstrekkers

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Defam Premium 6,60%
SNS Bank 6,60%
Lloyds Bank 6,70%
Rabobank 6,70%
ING 6,80%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek