Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Top 10 banken met de hoogste spaarrente? Geüpdate lijst.

Het nieuwe jaar is een uitstekende tijd om je financiën onder de loep te nemen, met name je spaargeld. De spaarrentes zijn constant in beweging, en het is essentieel om goed op de hoogte te blijven van de beste aanbiedingen om het maximale uit je spaargeld te halen. Om je hierbij te helpen, presenteren we onze bijgewerkte lijst van de top 10 banken in Nederland die de hoogste spaarrentes bieden.

Hieronder vind je een geüpdatete tabel met de top 10 banken in Nederland die de hoogste spaarrentes bieden, inclusief informatie over het spaardepositogarantiestelsel waaronder ze vallen. Deze garantie beschermt je spaargeld tot een bepaald bedrag, mocht de bank failliet gaan.

Positie Bank Spaarrente Spaardepositogarantiestelsel
1 Trade Republic 4,00% Duits depositogarantiestelsel
2 Santander Consumer Bank 3,66% Nederlands depositogarantiestelsel
3 Banca Progetto (via Raisin) 3,50% Italiaans depositogarantiestelsel
4 Distingo Bank (via Raisin) 3,35% Frans depositogarantiestelsel
5 Nordax Bank (via Raisin) 3,33% Zweeds depositogarantiestelsel
6 Collector (via Raisin) 3,32% Zweeds depositogarantiestelsel
7 Bigbank 3,30% Estlands depositogarantiestelsel
8 Klarna (via Raisin) 3,29% Zweeds depositogarantiestelsel
9 Alisa Bank (via Raisin) 3,26% Fins depsotigarantiestelsel
10 InBank (via Raisin) 3,24% Estlands depositogarantiestelsel

Bekijk alle hoogste spaarrente overzicht

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Is er wellicht een optie dat ik me specifiek kan inschrijven voor updates van spaarbanken? Dit zodat ik bewust kan schuiven tussen een bank.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek