Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Er ontbreken nog zorgpremies!

Deadline is verstreken maar nog niet alles bekend

Deadline is verstreken maar nog niet alles bekend

Fascinerend. De deadline voor het publiceren van de zorgpremies voor 2018 stond op gisteren. Uiterlijk om 23.59 uur moesten alle premies voor de ziektekostenverzekeringen voor volgend jaar bekend zijn. Dat lijkt alleen niet zo te zijn.

The morning after

De morning after… we kijken vol interesse naar alle premies. Bijna allemaal zijn ze bekend, maar we missen nog een paar belangrijke.

Waar blijft Zekur?

Zekur bijvoorbeeld, die dit jaar de laagste zorgpremie van allemaal heeft… op de hun website is de premie nog niet te vinden. Wel een braaf nieuwsbericht dat alle zorgverzekeraars op 12 november 2017 hun premies bekend moeten maken….

En hoe zit het met Unive Zorg Select?

Ook Univé heeft de premie van de goedkope Zorg Select Polis niet gepubliceerd. Dat is extra opvallend, omdat Univé wel van andere polissen de premies bekend heeft gemaakt. Zowel de Zorg Vrij polis als de Zorg Geregeld polis staan al in de vergelijking met hu nieuwe premie.

Goed vergelijken van zorgpremies

De zorgpremies voor het nieuwe jaar met elkaar vergelijken kan natuurlijk pas als alle premies bekend zijn. Nu is de kans niet zo groot dat jij van plan was direct vandaag je keuze voor 2018 te maken, maar toch… een deadline is een deadline. Het is bij mijn weten ook nog niet eerder voorgekomen dat er verzekeraars waren die de deadline niet haalden. Zo heeft die hele datum geen zin.

Zouden de verzekeraars die niet op tijd waren een boete krijgen van de Nederlandse Zorgautoriteit ofzo? Geen idee – daar ben ik eigenlijk wel benieuwd naar.

Stoppen ze te bestaan?

Wat natuurlijk ook kan is dat deze verzekeringen niet meer bestaan in 2018. Dat zowel Zekur de Univé Zorg Select Polis gewoon niet meer bestaan straks. Dat is een mogelijkheid. Alleen zou je verwachten dat ze dat dan wel hadden laten weten – toch?

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek