Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Nieuwe bank met hogere hypotheekrente

Goede hypotheekvoorwaarden kunnen geld opleveren

Goede hypotheekvoorwaarden kunnen geld opleveren

Vandaag ga ik lekker voor bankje spelen. Ik ga namelijk hypotheek verstrekken voor huizenbezitters. Hierbij wil ik natuurlijk ook geld verdienen dus mijn bank zal zeker niet de laagste hypotheekrente aanbieden. De aangeboden hypotheekrentes zijn namelijk 0,3% hoger dan de laagste aanbieder.

Waarom kiezen voor een hogere hypotheekrente?

Waarom zou u dan een hypotheek via mijn bank afsluiten? Het antwoord is simpel: goede voorwaarden (kleine lettertjes). Hieronder een opsomming:

 • Onbeperkte verhuisregeling (geen tijdsduur)
 • Boetevrij aflossen uit eigen middelen
 • Boetevrij percentage is maximaal 25%
 • Bij boeteberekening wordt uitgegaan van rentevastperiode die is gekozen
 • Automatische daling van rente bij lagere risicoklasse (of aantonen WOZ / taxatie)
 • Rente bij diverse risicoklassen zonder NHG is lager dan bij NHG
 • Renteaanbieding is maximaal 12 maanden geldig
 • Boete 1% van hypotheekbedrag als hypotheek niet passeert binnen 12 maanden
 • Bij nieuwbouw is rente depot gelijk een rente hypotheek

Ik weet zeker dat u als lezer nog een paar goede voorwaarden kan opsommen. Ik ben dan ook benieuwd welke ik volgens u (expres) vergeten ben.

Geld verdienen met hypotheekvoorwaarden

Wie mij de afgelopen jaren (ik schrijf alweer 14 jaar) een beetje heeft gevolgd, weet dat ik de voorwaarden / kleine lettertjes heel erg belangrijk vind. Veel van mijn klanten hebben hier al van geprofiteerd en daarmee letterlijk duizenden euro’s verdiend. Een hypotheek afsluiten is verder kijken dan het moment waarop het moet gebeuren. In een mensenleven kan veel gebeuren en gelukkig is niet alles te voorspellen. Echter goed je huiswerk doen, kost alleen maar tijd. Deze tijd wordt in zeer veel gevallen terugverdiend in de toekomst.

Wie echt de moeite neemt om niet alleen naar de hoogte van de hypotheekrente te kijken maar vooral naar de voorwaarden zal later concluderen dat een leuke verdienste is geweest. Blijft over: de vraag welke voorwaarden u belangrijk vindt. Ik verneem het graag van u.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

 1. Reactie op: M van vrijdag april 27, 2018 09:55
  Wel of geen bereidstellinsprovisie en maatwerkhypotheek zoals verhuur , erfpacht, generatiie , opeet, woonboot, zelfbouw, cop of combinatie en last but not least snelheid offerte

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek