overige economische ontwikkelingen
Gepubliceerd op: 8-8-2018 om 11:31

De bitcoin houdt de gemoederen weer aardig bezig. De pioniers die de cryptomunt aanschaften bleken in korte tijd heel veel winst geboekt te hebben. De waarde stortte recent echter ook in een razend tempo in.

Goldman Sachs: alleen maar verder dalen

Zakenbank Goldman Sachs gelooft niet in een terugkeer van de bitcoin, schrijft Telegraaf.nl. Experts van Goldman Sachs stellen dat de bitcoin in de huidige vorm geen toegevoegde waarde heeft en dus alleen maar verder in prijs zal zakken.

IEX Crypto: geen reden tot paniek

Op IEX Crypto blijkt dat zij er anders over denken - Madelon Vos schrijft Prijsanalyse bitcoin: geen reden tot paniek. Zij noemt het positieve bitcoin nieuws over 3500 operationele bitcoin-ATM's (geldautomaten) en over de aanvragen van bitcoin-ETF's (trackers). 

Aangemaakt door Michel op 16-08-2018 19:06

Ik weet nog steeds niet of die bitcoins nou een soort pyramidespel zijn of dat het nou echt waarde zal blijven houden. Ik vind het eerlijk gezegd vaag ondanks dat ik er best veel over gelezen heb. Het systeem is best aardig, maar waarom de ene crypto munt nou heel veel waard moet worden en de andere niet... geen idee. En zo lang me dat niet duidelijk is blijf ik er gewoon van af.

Aangemaakt door Dirk op 14-08-2018 11:43

Het was ook wel heel erg duidelijk dat het voor mensen bedoeld was die totaal geen verstand van de financiele wereld hebben.

Aangemaakt door BitMunt op 16-08-2018 16:49

Dan zult u er wel veel gekocht hebben.

Aangemaakt door s. staal op 08-08-2018 13:00

Ik geloof beslist niet dat de waarde van bitcoin naar nul zal gaan. Geroeptoeter van banken luister ik al niet eens meer naar. Ik hoop van ganser harte dat de banken hun macht zullen verliezen en we overgaan op een systeem van een ontwikkeling die thans plaats vindt en zal uitgroeien tot meer vrijheid. Dat geven de banken nl. niet met hun vaak onfrisse praktijken. Laat ze maar naar zich zelf kijken.

Aangemaakt door Redactie HF op 09-08-2018 11:14

We zullen het gaan beleven...

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.