Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Bitcoin uitgespeeld?

Goldman Sachs: waarde zal alleen maar verder dalen

Goldman Sachs: waarde zal alleen maar verder dalen

De bitcoin houdt de gemoederen weer aardig bezig. De pioniers die de cryptomunt aanschaften bleken in korte tijd heel veel winst geboekt te hebben. De waarde stortte recent echter ook in een razend tempo in.

Goldman Sachs: alleen maar verder dalen

Zakenbank Goldman Sachs gelooft niet in een terugkeer van de bitcoin, schrijft Telegraaf.nl. Experts van Goldman Sachs stellen dat de bitcoin in de huidige vorm geen toegevoegde waarde heeft en dus alleen maar verder in prijs zal zakken.

IEX Crypto: geen reden tot paniek

Op IEX Crypto blijkt dat zij er anders over denken – Madelon Vos schrijft Prijsanalyse bitcoin: geen reden tot paniek. Zij noemt het positieve bitcoin nieuws over 3500 operationele bitcoin-ATM’s (geldautomaten) en over de aanvragen van bitcoin-ETF’s (trackers). 

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek