Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Spaarrente creditcards omlaag

Rente op een groot aantal creditcards vandaag verlaagd

Rente op een groot aantal creditcards vandaag verlaagd

De spaarrente op een groot aantal creditcards is per vandaag (1 oktober 2018) verlaagd. Dit geldt zowel voor zakelijke creditcards als particuliere creditcards en zowel voor VISA cards als Mastercards. De rente op particuliere cards is verlaagd van 0,30 procent naar 0,15 procent en de rente op zakelijke cards gaat van 0,20 procent naar 0,10 procent.

Sparen op credit card

Veel mensen weten niet dat het mogelijk is om te sparen op een creditcard. Voor veel creditcards geldt echter dat deze optie wel aangeboden wordt. Zo geldt voor veel VISA cards en Mastercards dat er een rentevergoeding geldt voor een positief saldo tussen de 500 en 1.000.000 euro. De rente kan per creditcard verschillen, maar omdat een groot aantal cards uitgegeven wordt door hetzelfde bedrijf (ICS) geldt voor veel cards dezelfde rentevergoeding. En deze vergoeding was tot vandaag zeer concurrerend. De rente voor particulieren was met 0,30% ongeveer even hoog als de hoogste spaarrente op spaarrekeningen zonder voorwaarden. En ook de rente op zakelijke creditcards was met 0,20 procent zeer concurrerend. Nu beide spaarrentes gahalveerd zijn, is sparen op uw creditcard veel minder interessant geworden.

Op Credit-card.nu kunt u zien wat de spaarrente vergoeding is op uw creditcard.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek