Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Beterschap bij de BelastingTelefoon

Staatssecretaris gaat extra mensen inzetten

Staatssecretaris gaat extra mensen inzetten

Er wordt aangepakt bij de BelastingTelefoon, heeft staatssecretaris Snel van Financiën beloofd. Er komen nieuwe medewerkers bij, dat moet ervoor zorgen dat de bereikbaarheid sterk verbeterd wordt.

Kritiek uit de Tweede Kamer over bereikbaarheid

Dit is een reactie op kritiek uit de Tweede Kamer op de voortdurende problemen bij de Belastingtelefoon. De informatielijn voor belastingplichtigen is al tijden heel slecht bereikbaar: in september was 20% van de bellers meer dan 5 dagen bezig om contact te krijgen.

Betere antwoorden van de Belastingtelefoon

Daarnaast zegt de staatssecretaris te verwachten dat er op moeilijke vragen betere antwoorden komen. Wie belt met een lastige vraag voor de eerste lijn zal sneller worden doorgeschakeld naar een specialist.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek