Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Basisverzekering OHRA ruim 8 euro duurder

Aanvullende verzekeringen OHRA in 2019 iets goedkoper

Aanvullende verzekeringen OHRA in 2019 iets goedkoper

OHRA heeft de zorgpremies voor haar zorgverzekering voor 2019 bekendgemaakt. De basisverzekering van OHRA – ook in 2019 weer met vrije zorgkeuze (restitutie polis) wordt bij het minimale eigen risico 8,35 euro per maand duurder (ongeveer 100 euro per jaar). De premie komt hiermee uit op 116,30 per maand. Dat is inclusief een korting van 8% die standaard geldt voor mensen die de verzekering online aanvragen.

In onderstaande tabel vindt u de premies van OHRA voor 2019 en de voorgaande jaren. OHRA biedt alleen de mogelijkheid voor een minimaal eigen risico (385 euro) en een maximaal eigen risico (885 euro).

Aanvullende verzekeringen

Opvallend is dat de premies voor de aanvullende verzekeringen in 2019 niet stijgen. Een deel van de aanvullende verzekeringen blijft gelijk in premie en een deel wordt zelfs iets goedkoper. Hieronder vindt u de premies van 2019 en 2018.

Verzekering Premie 2019 Premie 2018
Sterk 6,70 6,70
Aanvullend 11,40 11,68
Extra aanvullend 21,35 22,23
Uitgebreid 39,40 41,99

Is de premie van OHRA scherp?

OHRA behoort bij de eerste verzekeraars die de zorgpremies bekend heeft gemaakt. Het is nu nog niet in te schatten of OHRA voor zorgverzekeringen met een vrije zorgkeuze bij de scherpste zorgverzekeraars zal behoren. Om dat te bepalen, dient u nog een week te wachten. Zorgverzekeraars hebben tot 12 november om de premies voor 2019 bekend te maken. U heeft dan tot eind van het jaar om eventueel van zorgverzekeraar te switchen.

Op het moment dat alle zorgpremies voor 2019 bekend zijn, kun u de zorgverzekeringen hier vergelijken.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek