Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hoogste spaarrente blijft 40% hoger dan nummers 2!

LeasePlan bank houdt rente op 0,35% in februari

LeasePlan bank houdt rente op 0,35% in februari

LeasePlan Bank houdt voorlopig de hoogste spaarrente op internetsparen zonder voorwaarden. De 0,35% die al een tijd lang vergoed wordt op de spaarrekeningen van LeasePlan Bank handhaven ze ook in februari.

LeasePlan Bank bepaalt rente per maand

De laatste dag van de maand meldt LeasePlan Bank altijd aan haar rekeninghouders welke rente ze in de komende maand gaan vergoeden. Dat geeft helderheid en zekerheid voor de klanten: in de loop van de maand gaat de rente op hun spaarrekening niet wijzigen en ze krijgen elke maand in beeld welke rente ze gaan ontvangen.

Februari 2019: spaarrente 0,35%

De rente op de internetspaarrekening van LeasePlan Bank staat al sinds mei 2018 op deze 0,35%. 

Spaarrente historie LeasePlan Bank

Bron: VanSpaarbankVeranderen.nl

40% hoger dan zeven nummers 2

Met die 0,35% is de rente bij LeasePlan Bank maar liefst 40% hoger dan bij de nummers 2. Na de koploper volgen in de vergelijking van sparen zonder voorwaarden namelijk zeven banken met allemaal 0,25% rente: 

Vergelijking spaarrente 31 januari 2019

Hoeveel de rente-opbrengst in euro’s tussen de nummer 1 en de nummers 2 is, dat hangt natuurlijk af van het saldo op de rekening. Het renteverschil van 0,1% levert per € 1.000 per jaar € 1,= extra rente op.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek