Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

LeasePlan Bank verlaagt spaarrente

Top 5 spaarbanken nu op gelijke hoogte

Top 5 spaarbanken nu op gelijke hoogte

LeasePlan Bank was lange tijd de bank met veruit de hoogste spaarrente voor sparen zonder voorwaarden. Aan die periode is nu een eind gekomen: de rente voor de maand april is vastgesteld op 0,25% in plaats van de 0,35% die al vergoed werd sinds 1 mei 2018.

Top-6 met gelijke spaarrente

Door de verlaging naar 0,25% spaarrente is de vergoeding op de internetspaarrekening van LeasePlan Bank op gelijke hoogte gekomen met de vijf volgende rekeningen in de vergelijking van sparen zonder voorwaarden. De nummers 1 tot en met 6 vergoeden nu allemaal dezelfde spaarrente: 0,25% per jaar.

Vergelijking spaarrente zonder voorwaarden 01-04-2019

Rentebetaling per maand bij LeasePlan Bank

Een klein lichtpuntje voor spaarders bij LeasePlan Bank is dat de rente daar per maand wordt uitgekeerd en bijgeschreven op de spaarrekening. Daardoor kan de effectieve rente op het spaargeld uiteindelijk iets hoger uitpakken dan de nominale 0,25% op jaarbasis.

Misschien is een deposito een goed idee?

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek