Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
vrijdag 10 januari 2020, 16:18
#lenen #sparen #huizenmarkt #hypotheek

In de eerste weken van een nieuw jaar kijkt iedereen graag terug op het jaar dat net afgelopen is. Met het aanbreken van een nieuw decennium is het bovendien logisch om terug te blikken op de gebeurtenissen in de afgelopen 10 jaar.

Overzicht gebeurtenissen bij hypotheken, sparen en lenen

HomeFinance.nl bestaat al sinds 2003 en kan dus goed terugkijken op de periode van 2010 tot 2020. De website publiceert dagelijks nieuwe rentes en artikelen op het gebied van hypotheken, sparen en lenen. In de eerste werkweek van 2020 hebben ze een overzicht gepubliceerd van de ontwikkelingen op de hypotheek-, spaar- en leenmarkt in het laatste decennium.

In drie uitgebreide artikelen - vol met leuke grafieken en andere plaatjes - wordt een beeld gegeven van wat er is gebeurd met de rentes, de regels en de markt qua bedragen en aanbieders:

Ontwikkeling hypotheekrente, spaarrente en leenrente

In deze artikelen wordt vanzelfsprekend ruim aandacht besteed aan de ontwikkeling van de rentes. Om u een indruk te geven van wat u in de artikelen kunt vinden, ziet u hieronder een grafiek met de hoogste spaarrente, de laagste hypotheekrente (10 jaar) en de laagste leenrente (persoonlijke lening) over het afgelopen decennium:

Overzicht rentes in de jaren 10

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.