Search
Close this search box.

Laagste zorgpremie 2022 bij Zilveren Kruis Ziezo

Zorgpremie Ziezo Selectief daalt en wordt de laagste in de markt

Zorgpremie Ziezo Selectief daalt en wordt de laagste in de markt

De zorgpremies bij Ziezo – de online zorgverzekering van Zilveren Kruis – gaan in 2022 niet omhoog. De premie blijft gelijk bij de Ziezo Basis zorgverzekering en daalt zelfs licht bij de Ziezo Selectief zorgverzekering. Met een premie van 108,25 euro per maand biedt Ziezo voor 2022 de laagste zorgpremie in de markt aan. Deze premie geldt bij een eigen risico van 385 euro.

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Verhoog je het eigen risico vrijwillig naar het maximum van 885 euro, dan wordt de premie bij Ziezo 86,25 euro per maand. En ook bij een eigen risico van 885 euro biedt Ziezo hiermee de goedkoopste zorgverzekering in 2022 aan.

Laagste zorgpremies 2022

Nu alle zorgpremies bekendgemaakt zijn, is het natuurlijk interessant om te weten wat de laagste premies in 2022 zijn. In onderstaande tabellen hebben wij dit voor je op een rij gezet.

Top 5 zorgpremie 2022 – standaard eigen risico van 385 euro

Zorgverzekering Premie per maand
Ziezo Selectief 108,25 euro
ZEKUR Gewoon ZEKUR (jongeren) 110,40 euro
FBTO Basis 110,95 euro
Ziezo Basis 112,25 euro
De Friesland Zelf Bewust Polis 113,25 euro

Top 5 zorgpremie 2022 – maximaal eigen risico van 885 euro

Zorgverzekering Premie per maand
Ziezo Selectief 86,25 euro
FBTO Basis 88,95 euro
Anderzorg Compact 90,00 euro
Ziezo Basis 90,25 euro
ZEKUR Gewoon ZEKUR (jongeren) 90,40 euro

ZEKUR niet meer de goedkoopste verzekeraar

Ziezo neemt de nummer 1 positie over van ZEKUR. ZEKUR is een verzekeringslabel van Univé en richt zich met name op jongeren. De Gewoon ZEKUR Polis van deze verzekeraar was jarenlang de goedkoopste zorgverzekering in de markt. Maar omdat ZEKUR de premie van deze verzekering met 4,45 euro gaat verhogen tot 110,45 euro moet ZEKUR de nummer 1 positie in 2022 dus afstaan aan Ziezo.

Opvallend is de premiestijging van de Gewoon ZEKUR Vrij polis. Met een stijging van 9,95 euro per maand behoort deze polis tot de grootste stijgers van 2022.

Bereken de zorgpremie incl. aanvullende verzekeringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek