Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Bigbank verhoogt rente op sparen

Hoogste spaarrente voor Flexibel Sparen

Hoogste spaarrente voor Flexibel Sparen

De rente op spaarrekeningen en deposito’s is al tijden bijzonder laag. De grootbanken zijn vergoeden zelfs vaak helemaal geen rente meer – en brengen voor hoge spaarsaldi zelfs rente in rekening bij de klant (negatieve spaarrente). Des te opvallender dat Bigbank gisteren met de mededeling kwam de spaarrentes te verhogen.

Verhoging spaarrente

Met de verhoging van de rente op Flexibel Sparen naar 0,30% komt Bigbank bovenaan te staan in de vergelijking van vrij opvraagbare spaarrekeningen. De bank uit Estland passeert daarmee Renault Bank, de oude nummer 1 in de vergelijking met 0,25% spaarrente.

Top 5 spaarrentes - 8 december 2021

Verhoging depositorente

Ook bij de deposito’s met een looptijd van 1 tot en met 7 jaar heeft Bigbank de rentes verhoogd. Dat brengt de bank niet bij alle looptijden naar de hoogste rente:

Deposito toprente 8 december 2021

De rente voor 3 jaar vast ging het meest omhoog. Met een verhoging van 0,25% komt de rente voor een 3-jaars deposito op 1,05%, net onder de twee koplopers die 1,10% rente bieden.

Over Bigbank

Bigbank is een internationale kredietbank met het hoofdkantoor in Estland. Het geld dat Bigbank ophaalt via spaarrekeningen en deposito’s wordt gebruikt voor het financieren van kleinschalige kredieten in een aantal andere Europese landen. Het spaargeld is gegarandeerd onder het depositogarantiestelsel van Estland, tot een bedrag van €100.000 per persoon.

Bigbank uit Estland

Geen kantoren – wel klantenservice in Nederland

De bank heeft geen kantoren in Nederland – wel kunnen Nederlandse spaarders een spaarrekening of deposito openen via internet en met vragen telefonisch of per e-mail terecht bij de Nederlandstalige helpdesk.

Elke maand weten wat er speelt bij sparen?

Meld je aan voor onze gratis mailupdate!

Nu aanmelden

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: F van vrijdag december 17, 2021 07:48
    Als voorwaarde voor het openen van een deposito moet je als bestaande klant wel je hele hebben en houden met behulp van loonstrookjes blootleggen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek