HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Bigbank verhoogt rente op sparen

Hoogste spaarrente voor Flexibel Sparen

Hoogste spaarrente voor Flexibel Sparen

De rente op spaarrekeningen en deposito’s is al tijden bijzonder laag. De grootbanken zijn vergoeden zelfs vaak helemaal geen rente meer – en brengen voor hoge spaarsaldi zelfs rente in rekening bij de klant (negatieve spaarrente). Des te opvallender dat Bigbank gisteren met de mededeling kwam de spaarrentes te verhogen.

Verhoging spaarrente

Met de verhoging van de rente op Flexibel Sparen naar 0,30% komt Bigbank bovenaan te staan in de vergelijking van vrij opvraagbare spaarrekeningen. De bank uit Estland passeert daarmee Renault Bank, de oude nummer 1 in de vergelijking met 0,25% spaarrente.

Top 5 spaarrentes - 8 december 2021

Verhoging depositorente

Ook bij de deposito’s met een looptijd van 1 tot en met 7 jaar heeft Bigbank de rentes verhoogd. Dat brengt de bank niet bij alle looptijden naar de hoogste rente:

Deposito toprente 8 december 2021

De rente voor 3 jaar vast ging het meest omhoog. Met een verhoging van 0,25% komt de rente voor een 3-jaars deposito op 1,05%, net onder de twee koplopers die 1,10% rente bieden.

Over Bigbank

Bigbank is een internationale kredietbank met het hoofdkantoor in Estland. Het geld dat Bigbank ophaalt via spaarrekeningen en deposito’s wordt gebruikt voor het financieren van kleinschalige kredieten in een aantal andere Europese landen. Het spaargeld is gegarandeerd onder het depositogarantiestelsel van Estland, tot een bedrag van €100.000 per persoon.

Bigbank uit Estland

Geen kantoren – wel klantenservice in Nederland

De bank heeft geen kantoren in Nederland – wel kunnen Nederlandse spaarders een spaarrekening of deposito openen via internet en met vragen telefonisch of per e-mail terecht bij de Nederlandstalige helpdesk.

Elke maand weten wat er speelt bij sparen?

Meld je aan voor onze gratis mailupdate!

Nu aanmelden

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: F van vrijdag december 17, 2021 07:48
    Als voorwaarde voor het openen van een deposito moet je als bestaande klant wel je hele hebben en houden met behulp van loonstrookjes blootleggen.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen