Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hypotheekrente daalt weer

10-jaarsrente NHG-hypotheek onder 2%

10-jaarsrente NHG-hypotheek onder 2%

In de maand juli zagen we de hypotheekrente bij veel banken stijgen. Daarmee ontstond de indruk dat de periode met de allerlaagste rentes wellicht voorbij was, dat huizenkopers en -bezitters zich moesten voorbereiden op een wat hogere hypotheekrente.

Inmiddels blijkt de werkelijkheid anders. De rentes zijn in de afgelopen weken weer gedaald, waardoor een NHG-hypotheek met de rente 10 jaar vast bij veel geldverstrekkers verkrijgbaar is met minder dan 2% aan hypotheekrente.

Kijken we naar de laatste rentewijzigingen op Actuelrentestanden.nl, dan zien we dat bij de hypotheekrente de pijlen alweer enige tijd naar beneden wijzen. Er zijn momenteel meer geluiden van nieuwe renteverlagingen, dus de verwachting is dat dit nog wel even zo zal blijven.

Welke hypotheekrente zou voor uw situatie gelden? Check het in onze vergelijker van hypotheekrentes!

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek