Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Veel hypotheekrentes omlaag

Komt dat door de Open Huizen dag?

Komt dat door de Open Huizen dag?

Vorige week hebben veel hypotheekverstrekkers hun rentes verlaagd, meldt De Hypotheekshop op AMweb. Ze melden het grootste aantal renteverlagingen sinds afgelopen november.

Hypotheekrente lager door Open Huizen dag?

De keten denkt dat dit samenhangt met de Open Huizen dag van aanstaande zaterdag. Wie dan besluit een huis te kopen en hypotheekrentes gaat bestuderen zal in eerste instantie naar de laagste hypotheekrentes kijken.

Lineaire hypotheek stimuleren

Verder valt het Hypotheekshop op dat verschillende banken hun best doen om de consument te stimuleren een lineaire hypotheek te overwegen. De hypotheekrente voor een hypotheek die lineair afgelost wordt is bijvoorbeeld bij ABN Amro en Florius lager dan voor een annuïteitenhypotheek. Allianz deed dat al langer.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek