Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Hypotheekrente blijft dalen

Laagste rente op hypotheken verder omlaag

Laagste rente op hypotheken verder omlaag

Per vandaag gaat de hypotheekrente bij Lloyds Bank flink omlaag. Dat maakt duidelijk dat er nog geen sprake van een algemene rentestijging. Bij hypotheken, bij sparen en bij lenen is de tendens in de renteontwikkeling nog steeds dalend.

Nieuwe ‘goedkoopste banken’

Eerder deze week was er bij lenen al een nieuwe laagste rente door de renteverlaging van Freo. Met de renteverlaging van Lloyds Bank is er ook bij hypotheken voor veel rentevastperiodes een nieuwe ‘goedkoopste bank‘.

Meer rentedalingen dan -stijgingen

Er zijn wel banken die hier en daar een rente verhogen. In het overzicht van de laatste rentewijzigingen op Actuelerentestanden.nl zien we hier en daar wel een pijltje omhoog. Toch zijn het vooral pijlpunten die naar beneden wijzen – zowel bij hypotheken en lenen als bij sparen.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek