Search
Close this search box.

Sparen actueel

Blijf op de hoogte van alles rondom sparen

Spaarrekeningen, spaarbanken en spaarrentes – er kan van alles veranderen rondom sparen. HomeFinance.nl houdt het allemaal bij en houdt jou graag op de hoogte. Hieronder vind je de laatste rentewijzigingen op spaarrekeningen en deposito’s en recente artikelen voor spaarders. En krijg jij onze maandelijkse Update Sparen al in je mailbox?

Rentewijzigingen

Vrij sparen spaarrente wijzigingen

Alle spaarrentes

Deposito sparen rente wijzigingen

Periode Bank Rente
6 mnd 3.60%
1 jaar 3.65%
2 jaar 3.60%
5 jaar 3.30%
10 jaar 3.30%

Alle depositorentes

Het is handig om een beetje op de hoogte te zijn van wat er gebeurt op het gebied van sparen en besparen. Misschien is er wel een nieuwe spaarbank met een interessante rente… of een fiscale wijziging die voor jou van belang is… of hebben we handige bespaartips voor je. Elke maand sturen we met onze HomeFinance Mailservice een Update Sparen naar jouw mailbox – tenminste: als jij je daarvoor hebt aangemeld. Nog niet? Snel even doen!

Nieuwsbrief
Op de hoogte van sparen

je gegevens zijn veilig

Nieuws over Sparen

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek