Search
Close this search box.

Besparen op vervoerskosten

Besparen op vervoerskosten

Minder geld kwijt aan auto en ander vervoer

 

 

Minder geld kwijt aan vervoer

Van A naar B tegen lagere kosten

Wie vaak op pad gaat – of dat nu voor werk is of privé – weet het maar al te goed: vervoer kost serieus geld. Op de kosten van vervoer kun je wellicht flink besparen, dat is goed voor jouw portemonnee. Waar kun je aan denken als het gaat om besparen op jouw vervoerskosten?

De mogelijkheden om te besparen op vervoer zijn vooral te vinden in de kosten van een auto. Die lopen aanzienlijk op als je een eigen auto hebt:

  1. Aanschaf & afschrijving
  2. Brandstof
  3. Onderhoud & reparaties
  4. Autoverzekering

Tel maar eens op hoeveel je per maand betaalt voor de kosten van autorijden, dat is voor veel mensen flink schrikken. Besparen op deze kosten kan je dan ook behoorlijk wat opleveren.

Besparen op autokosten

Rijd je geen auto en ga je juist veel op pad met het openbaar vervoer? Houd dan goed in de gaten of je niet mooi kunt besparen op de kosten van het OV… er zijn meer mogelijkheden om goedkoper te reizen dan je misschien denkt.

Voordeliger met openbaar vervoer

Hypotheek voorstel
vrijblijvend aanvragen
of bel 088-2277344
Annuitair – NHG 10 jaar
Bank Rente
Woonnu 3.77%
Triodos Bank 3.80%
Attens 3.81%
Moneyou 3.82%
bijBouwe 3.82%
Tulp 3.82%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Hypotheeknieuws

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek