A-  |  A+  |  Homepage  |  Favorieten  |  English version - international interest rates
Ga terug naar de hoofdpagina van HomeFinance
INBOEDELVERZEKERING
Alle onderwerpen
Ga naar de homepage Ė voor hypotheek, financieel advies en verzekeringen  
Soorten inboedelverzekeringen
Vormen van inboedelverzekeringen
inboedelverzekeringen kun je onderverdelen naar de geboden dekking. Er zijn 5 verschillende soorten inboedelverzekeringen. Deze hebben we hieronder op een rij gezet. Hierbij geldt dat de dekking steeds uitgebreider wordt (brandverzekering minst uitgebreid). Indien u op de bovenstaande links klikt, krijgt u meer informatie over de geboden dekkingen. Hierbij kan het zijn dat er verschillen bestaan tussen maatschappijen. U doet er daarom verstandig aan altijd goed de geboden dekkingen te vergelijken.

Sommige kostbare bezittingen worden niet volledig gedekt door uw inboedelverzekering. Denk daarbij aan kostbare foto-, film- en videoapparatuur. Ook voor bont, antiek, kunst, muziekinstrumenten, sieraden of een waardevolle postzegelverzameling geldt dat schade aan deze goederen (of diefstal) vaak niet of maar voor een beperkt deel door een inboedelverzekering gedekt wordt. Om deze bezittingen toch te verzekeren, kunt u bij de meeste maatschappijen uw inboedelverzekering uitbreiden met een kostbaarhedenverzekering.
Kies de juiste inboedelverzekering
Op het moment dat u een inboedelverzekering wilt afsluiten, dient u allereerst te bepalen welk type inboedelverzekering het beste bij u past. Om u bij deze keuze te helpen, hebben wij een inboedelverzekering keuzehulp gemaakt. Op het moment dat u weet welk type inboedelverzekering u wenst, dient u nog een keuze te maken tussen een zeer groot aantal verzekeraars en verzekeringsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat het verstandig is om de verschillende mogelijkheden te vergelijken, aangezien er zeer grote premie verschillen bestaan. Om u te helpen bij de keuze van de juiste inboedelverzekering, bieden wij op deze site de mogelijkheid om inboedelverzekeringen te vergelijken en premies te berekenen. Wilt u inboedelverzekeringen vergelijken en premies berekenen, klik dan hier.
Direct inboedelverzekeringen vergelijken en afsluiten