HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.

Informatie levensverzekering

Alles over levensverzekeringen uitgelegd

Veel mensen hebben een levensverzekering – jij ook? Of heb je er één nodig? Hoeveel weet je eigenlijk over levensverzekeringen? Die kennis heb je niet dagelijks nodig, maar op sommige momenten in je leven is het wel handig om er wat over te weten. Bijvoorbeeld als je:

  • een huis gaat kopen
  • gaat samenwonen of trouwen
  • kinderen krijgt
  • gaat scheiden

Je wilt tenslotte dat alles goed geregeld is als jij zou komen te overlijden – toch?

Check jouw levensverzekeringen

Verdiep je even in het onderwerp en ga na of er voldoende verzekerd is als jou of je partner iets overkomt. Dan kun je het daarna met een gerust hart weer laten gaan, tot het moment dat er iets verandert in jouw leven.

Bij zo’n verandering kijk je opnieuw naar de lopende levensverzekeringen en vraag je jezelf af of de dekking nog voldoende is. Die check kun je natuurlijk ook samen met een adviseur doen.

Premie overlijdensrisicoverzekering

Ook kan het geen kwaad om af en toe te kijken naar de premie van jouw overlijdensrisicoverzekering. De premies voor nieuwe polissen veranderen in de loopt van de tijd – daardoor kan het soms zo zijn dat het afsluiten van een nieuwe verzekering voordeliger is dan de huidige te laten lopen!

Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Informatie over levensverzekeringen

Geen idee hoe het werkt met levensverzekeringen? Duizelen termen als overlijdensrisicoverzekering, spaarverzekering, gemengde verzekering en uitvaartverzekering je nogal?

Geen paniek! Wij helpen je met begrijpelijke informatie over de verschillende soorten levensverzekeringen – en hoe het werkt als je er één wilt (of moet) afsluiten. Kijk maar:

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Vrijblijvend hypotheek aanvragen