Search
Close this search box.

Informatie levensverzekering

Alles over levensverzekeringen uitgelegd

Veel mensen hebben een levensverzekering – jij ook? Of heb je er één nodig? Hoeveel weet je eigenlijk over levensverzekeringen? Die kennis heb je niet dagelijks nodig, maar op sommige momenten in je leven is het wel handig om er wat over te weten. Bijvoorbeeld als je:

  • een huis gaat kopen
  • gaat samenwonen of trouwen
  • kinderen krijgt
  • gaat scheiden

Je wilt tenslotte dat alles goed geregeld is als jij zou komen te overlijden – toch?

Check jouw levensverzekeringen

Verdiep je even in het onderwerp en ga na of er voldoende verzekerd is als jou of je partner iets overkomt. Dan kun je het daarna met een gerust hart weer laten gaan, tot het moment dat er iets verandert in jouw leven.

Bij zo’n verandering kijk je opnieuw naar de lopende levensverzekeringen en vraag je jezelf af of de dekking nog voldoende is. Die check kun je natuurlijk ook samen met een adviseur doen.

Premie overlijdensrisicoverzekering

Ook kan het geen kwaad om af en toe te kijken naar de premie van jouw overlijdensrisicoverzekering. De premies voor nieuwe polissen veranderen in de loopt van de tijd – daardoor kan het soms zo zijn dat het afsluiten van een nieuwe verzekering voordeliger is dan de huidige te laten lopen!

Vergelijk overlijdensrisicoverzekeringen

Informatie over levensverzekeringen

Geen idee hoe het werkt met levensverzekeringen? Duizelen termen als overlijdensrisicoverzekering, spaarverzekering, gemengde verzekering en uitvaartverzekering je nogal?

Geen paniek! Wij helpen je met begrijpelijke informatie over de verschillende soorten levensverzekeringen – en hoe het werkt als je er één wilt (of moet) afsluiten. Kijk maar:

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek