HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Zorgpolissen vergelijken… waarom en hoe?

Hulp bij het kiezen van je zorgverzekering voor 2018

Hulp bij het kiezen van je zorgverzekering voor 2018

Het ‘zorgseizoen’ is helemaal van start gegaan. Je merkt het meteen aan de commercials op de radio vooral – de ene na de andere zorgverzekeraar komt langs om te vertellen dat je toch vooral bij hen verzekerd moet zijn.

Zorgseizoen? Hele jaar zorg toch?

Ja tuurlijk: gelukkig hebben we het hele jaar toegang tot zorg. Dat is niet opeens anders vanaf half november. Als we het hebben over het ‘zorgseizoen’ bedoelen we de periode waarin je kunt beslissen over het overstappen naar een andere zorgverzekeringen. Die beslissing kun je pas nemen als je de polissen en premies kunt vergelijken – en dat kun je pas doen als het aanbod van de zorgverzekeraars bekend is. Vanaf afgelopen maandag dus.

Overstappen van zorgpolis – heeft dat zin?

Of het zin heeft? Dat ligt er maar net aan welke zorgverzekering je nu hebt lopen en wat je belangrijk vindt. Vergelijken kan in elk geval geen kwaad, want ieder jaar veranderen de premies en voorwaarden. En jouw situatie misschien ook wel. Je kunt ieder jaar opnieuw kiezen welke dekking je wilt en bij welke verzekeraar dan. Even goed kijken kan je opleveren dat je minder premie gaat betalen dan voorheen. Of juist een betere dekking afsluit.

Zorgverzekeringen vergelijken… hellup!

Maar dan. Dan moet je dus gaan vergelijken. Wil je alleen zo’n verplichte basis zorgverzekering, dan is dat niet zo ingewikkeld. Alleen kiezen de meeste mensen nu eenmaal voor aanvullende dekkingen. Soms omdat het nodig is, soms omdat het een prettig zeker gevoel geeft. Risico’s afdekken, dat is immers wat je doet met het afsluiten van een verzekering. Gelukkig helpen wij je met een uitgebreide vergelijking van zorgverzekeringen!

Begin bij het begin

Die vergelijking is leuk, alleen moet je eigenlijk ergens anders beginnen. Zorgen dat je zorgverzekeringen een beetje begrijpt en de juiste keuzes maken. Ook daarbij helpen we je met een overzicht van alle info die je nodig hebt bij het kiezen van jouw zorgverzekering voor 2018.

Heb je aanvullingen op onze informatie? Die zien we graag: laat het hieronder maar weten!

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen