Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

ABN Amro volgt ING naar 0,03% spaarrente

Van grootbanken vergoedt alleen Rabobank nog 0,05%

Van grootbanken vergoedt alleen Rabobank nog 0,05%

Volgende week gaat de rente op vrij opvraagbaar spaargeld bij ABN Amro omlaag van 0,05% naar 0,03%. 

ING was de eerste, ABN Amro volgt

Het heeft dan twee weken geduurd voordat de bank concurrent ING volgde met de renteverlaging. ING voerde de verlaging door per 16 juli. Rabobank heeft dat vooralsnog niet gedaan. De verwachting is dat ook de laatste grootbank het voorbeeld van de andere twee snel zal volgen.

0,03% of 0,3% – 10x zoveel spaarrente!

Ondertussen zijn er nog steeds 8 banken die 0,3% of meer (tot 0,35%) vergoeden op vrij opvraagbare internetspaarrekeningen. Dat is 10 keer zoveel als ING en ABN Amro nu aan spaarrente geven….

Bij welke banken krijgt u 10x zoveel rente?

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek