Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Spaarrente ING naar 0,03%

Bij andere banken 10x zo veel rente

Bij andere banken 10x zo veel rente

Aankomende maandag gaat de spaarrente bij ING verder omlaag. De huidige 0,05% rentevergoeding op spaarrekeningen met de oranje leeuw gaat naar 0,03%. ING is de eerste grootbank die deze stap zet.

Spaarrente nagenoeg nul

Een rente van 0,03% ligt wel heel dicht bij de nulrente. Tot nu toe heeft alleen Triodos Bank het aangedurfd om de spaarrente echt op nul te stellen. Dat is inmiddels al ruim een jaar geleden. De grootbanken proberen hun klanten nog steeds tevreden te houden met een symbolische rentevergoeding van tot nu toe 0,05% en bij ING binnenkort dus 0,03%.

Tien keer zoveel rente mogelijk

Ten opzichte van die 0,03% is het op dit moment mogelijk om het tienvoudige aan rente te krijgen bij enkele andere banken. In de vergelijking van spaarrentes voor direct opvraagbare spaarrekeningen zien we maar liefst 9 banken die een rente van 0,3% of hoger vergoeden.

Check de spaarrentes en krijg meer rente!

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek