HomeFinance Hypotheken
Search
Close this search box.
Advertentie voor 3,75% rente bij Trade Republic.

Hoogste spaarrentes stijgen behoorlijk

Renault Bank en Bigbank verhogen rente op spaarrekening

Renault Bank en Bigbank verhogen rente op spaarrekening

De eerste effecten van de renteverhoging die de Europese Centrale Bank (ECB) vorige week aankondigde zijn al zichtbaar. De koplopers in de vergelijking van spaarrentes op vrij opvraagbaar spaargeld verhogen per vandaag hun rente.

Renault Bank uit Frankrijk : 0,85%

De grootste verhoging wordt doorgevoerd door Renault Bank uit Frankrijk. De rente stond daar op 0,65%, per vandaag wordt dat 0,85%. Sparen bij Renault Bank kan vanuit Nederland via het internationale spaarplatform Raisin.

Rekening openen bij Renault Bank

Bigbank uit Estland : 0,80%

De lijst met hoogste spaarrentes werd tot gisteren aangevoerd door Renault Bank samen met Bigbank: beide banken vergoedden 0,65% rente op direct opneembaar spaargeld. Bigbank gaat net iets minder ver in de renteverhoging dan de Franse collega: in Estland krijgt de spaarder per vandaag 0,80%.

Verrassende Nederlandse bank: Anadolubank 

De nummer 3 in de toplijst met spaarrentes is een verrassende: Anadolubank. Dit is een bank die werkt onder het Nederlandse depositogarantiestelsel en op drie verschillende spaarrekeningen nu relatief hoge rentes biedt: 0,70% en 0,65%.

Rente op sparen omhoog

Rabobank, ING en ABN AMRO blijven achter

In de komende week worden nog meer renteverhogingen verwacht van de verschillende banken. De grootbanken Rabobank, ING en ABN AMRO hebben al aangekondigd hun spaarrente te verhogen. Die verhoging gaat echter pas in op 1 december en is niet opzienbarend: spaarders ontvangen vanaf dat moment 0,25% rente bij deze banken.

Spaarrentes vergelijken

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Vrijblijvend hypotheek aanvragen