Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Rabobank stimuleert overstap naar duurzame energie Vandebron

Actie voor Rabo-klanten: energie via Vandebron zonder extra kosten

Actie voor Rabo-klanten: energie via Vandebron zonder extra kosten

Rabobank heeft vanaf vandaag een actieve samenwerking met de Vandebron. Wie klant is van Rabobank kan zonder meerkosten overstappen naar duurzame stroom van deze startup. De eventuele extra kosten die gemaakt worden ten opzichte van de huidige energieleverancier worden vergoed door Rabobank en Vandebron samen.

Wat is Vandebron?

Vandebron werkt als een soort intermediair: de startup koppelt klanten lokaal opgewekte stroom van windmolens, zonnepanelen of biovergiste. De stroom via Vandebron komt allemaal van Nederlandse bodem. Rabobank ondersteunt dit initiatief door samen met Vandebron drie maanden lang als actie haar klanten het verschil in energiekosten te vergoeden.

Duurzaamheid bij Rabobank

Rabobank heeft al een samenwerking met GreenHome: een platform waar de klant tips krijgt voor het verduurzamen van de eigen woning. Daar is nu deze actie met Vandebron bijgekomen.

Lees ook: Hypotheek oversluiten voor duurzaam wonen

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek