Search
Close this search box.

Informatie

Antwoord op al jouw vragen over sparen

Sparen is op zich niet ingewikkeld: geld dat je niet opmaakt zet je apart voor later. Dat kan in een spaarpot, maar veiliger is het om het geld bij een bank te stallen. Bovendien krijg je er dan een vergoeding voor: de spaarrente.

Goed om te weten over sparen

Toch zijn er wel de nodige zaken die goed zijn om te weten over sparen. Verschillende manieren van geld sparen bijvoorbeeld: welke moet je kiezen? Hoe zorg je ervoor dat jouw geld veilig gegarandeerd is? En hoe zit het met de belastingen?

Antwoord op heel veel vragen

HomeFinance.nl geeft je antwoord op heel veel vragen over sparen. We hebben ze verzameld en beantwoord bij de volgende onderwerpen:

Nieuwsbrief
Op de hoogte van sparen

je gegevens zijn veilig

Nieuws over Sparen

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek