Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Carenztijd

Uitleg over financiële woorden

De carenztijd is een periode aan het begin van de looptijd van een verzekering waarin de verzekering nog geen dekking biedt.

De carenztijd is een periode aan het begin van de looptijd van een verzekering waarin de verzekering nog geen dekking biedt.Deze carenztijd wordt ingesteld om te voorkomen dat mensen een verzekering afsluiten op het moment dat ze al weten dat ze de verzekering binnenkort nodig zullen hebben. Denk hierbij aan de situatie dat iemand een woonbeschermingsverzekering heeft afgesloten met dekking tegen werkloosheid, waarbij die persoon al weet dat hij of zij binnen afzienbare tijd ontslagen kan of gaat worden.

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Uitleg financiële woorden

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek