Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Klanten gedumpt door Van Lanschot?

Niet beleggen = rekening opzeggen

Niet beleggen = rekening opzeggen

De bank Van Lanschot is bezig om haar klanten aan te schrijven die niet bij de bank beleggen. De insteek lijkt dat Van Lanschot klanten die niet (genoeg) gaan beleggen zal wegsturen. Hun spaarrekening en betaalrekening zijn dan niet meer welkom bij de bank.

Niet meer welkom bij Van Lanschot

FD.nl schrijft dit naar aanleiding van een brief die een Van Lanschot-klant van de bank heeft ontvangen. Daarin staat dat als ze niet beleggen bij Van Lanschot of onvoldoende vrij belegbaar vermogen hebben – ze een andere bank moeten zoeken. Ze krijgen daarvoor vier maanden de tijd.

Advies: ga naar Rabobank

Voor beleggingsadvies heeft Van Lanschot een vermogensgrens van € 500.000. Wie dit bedrag niet belegt bij Van Lanschot wordt nu geadviseerd te gaan bankieren bij de Rabobank. De spaarrekeningen en betaalrekeningen worden dan binnen vier tot zes maanden opgeheven. De creditcard wordt al een maand eerder doorgeknipt en ook het online portaal van Van Lanschot wordt voor hen afgesloten.

Op zoek naar een andere bank voor uw spaargeld? Er zijn veel banken die meer rente geven dan Rabobank!

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: Peter van donderdag juli 5, 2018 10:14
    van lansschot rabo is ook onzin denk dat alle banken graiers zijn geworden maar oh jee als de topmannen hun verhoging nite kunnen doorvoeren …
    buiten dat het nog dom is ook van van lansschot , de peopletjes die dit doen zijn de r hulsmannetjes die blijkbaar niet weten dat ej wel kunt beleggen bij evi maar tot een bedrag van 100.000 euro dombos !!!

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek