Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Zorgpremies Unive beperkt omhoog

Budgetpolis Unive behoort bij de goedkoopste verzekeringen voor 2019

Budgetpolis Unive behoort bij de goedkoopste verzekeringen voor 2019

Alle zorgpremies zijn nu bekend. Dus ook zorgverzekeraar Unive heeft de zorgpremies bekendgemaakt. Unive biedt 3 zorgverzekeringen aan waarvan u onderaan deze pagina de premies voor 2019 en de voorgaande jaren kunt zien. Met een stijging van tussen de 4,45 euro en 4,90 euro voor de basisverzekering met het standaard eigen risico van 385 euro blijft Unive onder de gemiddelde premiestijging voor 2019 (die komt uit op ongeveer 6,50).

Met de budgetverzekering (Zorg Select) biedt Unive een zeer goedkope zorgverzekering aan. Deze polis is – net als afgelopen jaar – terug te vinden in de top 5 van goedkoopste zorgverzekeringen met een standaard eigen risico.

Vergelijk de premies van alle basisverzekeringen

Aanvullende zorgverzekeringen

Ook voor de aanvullende zorgverzekeringen en tandpakketten geldt dat Unive de premiestijging in 2019 beperkt heeft weten te houden. De premie van de meest gekozen aanvullende verzekering, de Aanvullend goed, blijft in 2019 zelfs gelijk.

Premies basisverzekeringen Unive in 2019 en voorgaande jaren

Zorg Select polis

Zorg Geregeld polis

Zorg Vrij polis

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek