Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Belastingaangifte vanaf vandaag mogelijk

Seizoen voor aangifte 2019 is geopend

Seizoen voor aangifte 2019 is geopend

Het is 1 maart – de officiële start van het ‘aangifteseizoen’. Vanaf vandaag kunnen belastingplichtigen in Nederland hun belastingaangifte over 2018 indienen.

Aangifte doen voor de inkomstenbelasting over 2018

Maar liefst 8 miljoen mensen hebben dit jaar bericht gekregen van de Belastingdienst dat ze aangifte moeten doen. Dat kan vanaf 1 maart tot 1 mei 2019. Wie de aangifte vóór 1 april heeft ingediend krijgt sneller te horen wat de uitkomst is. Uiterlijk 1 juli is dan duidelijk of je geld terugkrijgt van de fiscus of toch nog moet bijbetalen.

Uitstel aanvragen voor belastingaangifte

Lukt het niet om op tijd belastingaangifte te doen, dan is het mogelijk om uitstel aan te vragen. Dat moet dan wel vóór 1 mei aangevraagd worden.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek