Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Zorgpolis OHRA in 2018 duurder

Premie met ruim 3 euro per maand omhoog

Premie met ruim 3 euro per maand omhoog

Delta Lloyd en OHRA hebben hun zorgpremies voor 2018 bekendgemaakt. Beide verzekeraars verhogen de maandpremie voor de zorgverzekering met ruim € 3 per maand.

Zorgpremie OHRA 2018

Bij OHRA gaat volgend jaar een nieuwe premie voor de basisverzekering gelden van € 107,95. Dat is een stijging van € 3,40 ten opzichte van de premie van 2017.

Zorgpremie Delta Lloyd 2018

Ook Delta Lloyd verhoogt haar zorgpremie. De kosten van de basisverzekering gaan daar van € 115,83 naar € 119,58. De premies voor aanvullende verzekeringen en tandverzekeringen zullen met maximaal 10% stijgen.

Premie Zorg & Zekerheid 2018

Eerder vandaag kwam ook Zorg & Zekerheid met de premies voor 2018. Daar daalt de zorgpremie licht: er gaat € 12 af op jaarbasis – dus € 1 per maand.

Alle drie deze zorgverzekeraars stellen reserves in te zetten om de stijging van hun premies te beperken of voorkomen.

Check alle bekende zorgpremies op HomeFinance.nl

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek