Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Bestens order

Uitleg over financiële woorden

Een bestens order is een order om effecten te kopen of te verkopen zonder dat er een prijslimiet meegegeven wordt.

Een bestens order is een order om effecten te kopen of te verkopen zonder dat er een prijslimiet meegegeven wordt.Een bestens order wordt ook wel marktorder genoemd. Dat wil zeggen dat de order uitgevoerd wordt tegen de volgende marktprijs. Vooral bij effecten waarin weinig handel plaatsvindt, kan een bestens order onverstandig zijn. De te betalen (of te ontvangen) prijs kan dan sterk afwijken van de laatste koers of de door de belegger verwachten koers. Vaak is het verstandiger om dan een limiet mee te geven (limiet order).

Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Uitleg financiële woorden

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek