Vragen? Bel ons: 088-22 77 344
woensdag 26 december 2018, 08:10 - Anneke Ranzato-Versloot
#zorgverzekering

Je hebt nog maar zes dagen hè.... dan is de kans om een andere zorgverzekering af te sluiten voor het nieuwe jaar alweer verkeken. Neem dus even de tijd om te kijken of je goed zit, of dat het veel slimmer is om een andere zorgpolis te kiezen!

Zorgverzekering 2019 kiezen - hoe kan ik slim vergelijken?

Waarom zou je overstappen met je zorgverzekering?

Ik blijf het toch zeggen hoor... heel veel mensen kunnen flink geld besparen door te kiezen voor een andere zorgverzekering. Bij een andere verzekeraar, met een andere dekking en/of met een ander eigen risico... besparen kan op verschillende manieren. Als je kritisch kijkt naar de dekking van jouw huidige zorgverzekering en de premie die je daarvoor betaalt is de kans héél groot dat het slimmer (dat is goedkoper en/of beter) kan!

Geld besparen op je zorgverzekering

Waarom zou je NIET kiezen voor een andere zorgpolis?

Daar heb ik laatst nog een flink artikel over geschreven: Overstappen van zorgverzekering... daarom doen we niet NIET! De kernredenen om niet eens na te denken over een andere ziektekostenpolis zijn:

  • een chronische ziekte
  • onwetendheid
  • gemakzucht
  • angst

De eerste is een goede reden - de andere drie vind ik ronduit zonde. Dan ga je toch niet later weer klagen over stijgende zorgpremies hoop ik?

Zonde!

Hoe werkt dat overstappen dan?

Heb ik je overtuigd om er dan toch eindelijk eens een keer naar te kijken? Als het voor jou nieuw is heb je misschien geen idee wat je dan nu moet gaan doen. No worries - wij helpen je graag. Check dit artikel maar eens: Overstappen van zorgverzekering in 2019 - hoe werkt dat? - dan ben je al een heel eind want daar staat heel veel informatie in. Tenminste: niet alleen lezen, ook doen natuurlijk! Niet wegduiken en je verschuilen achter smoesjes... gewoon even doen. Maar wel binnenkort, want je hebt nog maar zes dagen....

Vergelijk hier de zorgpremies die al bekend zijn

Homefinance.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor onze cookie en privacyverklaring.