Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Zorgverzekering 2019 *6*: Andere zorgpolis – waarom (niet)?

Weet jij al hoeveel je kunt besparen op je zorgpremie?

Weet jij al hoeveel je kunt besparen op je zorgpremie?

Je hebt nog maar zes dagen hè…. dan is de kans om een andere zorgverzekering af te sluiten voor het nieuwe jaar alweer verkeken. Neem dus even de tijd om te kijken of je goed zit, of dat het veel slimmer is om een andere zorgpolis te kiezen!

Zorgverzekering 2019 kiezen – hoe kan ik slim vergelijken?

Waarom zou je overstappen met je zorgverzekering?

Ik blijf het toch zeggen hoor… heel veel mensen kunnen flink geld besparen door te kiezen voor een andere zorgverzekering. Bij een andere verzekeraar, met een andere dekking en/of met een ander eigen risico… besparen kan op verschillende manieren. Als je kritisch kijkt naar de dekking van jouw huidige zorgverzekering en de premie die je daarvoor betaalt is de kans héél groot dat het slimmer (dat is goedkoper en/of beter) kan!

Geld besparen op je zorgverzekering

Waarom zou je NIET kiezen voor een andere zorgpolis?

Daar heb ik laatst nog een flink artikel over geschreven: Overstappen van zorgverzekering… daarom doen we niet NIET! De kernredenen om niet eens na te denken over een andere ziektekostenpolis zijn:

  • een chronische ziekte
  • onwetendheid
  • gemakzucht
  • angst

De eerste is een goede reden – de andere drie vind ik ronduit zonde. Dan ga je toch niet later weer klagen over stijgende zorgpremies hoop ik?

Zonde!

Hoe werkt dat overstappen dan?

Heb ik je overtuigd om er dan toch eindelijk eens een keer naar te kijken? Als het voor jou nieuw is heb je misschien geen idee wat je dan nu moet gaan doen. No worries – wij helpen je graag. Check dit artikel maar eens: Overstappen van zorgverzekering in 2019 – hoe werkt dat? – dan ben je al een heel eind want daar staat heel veel informatie in. Tenminste: niet alleen lezen, ook doen natuurlijk! Niet wegduiken en je verschuilen achter smoesjes… gewoon even doen. Maar wel binnenkort, want je hebt nog maar zes dagen….

Vergelijk hier de zorgpremies die al bekend zijn

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

  1. Reactie op: Hanneke vd Ligt van donderdag december 27, 2018 17:50
    Die adder onder het gras valt meestal wel mee, tenminste als je weet welke zorgaanbieders je wilt gaan gebruiken. Ik zit al jaren bij één van de goedkoopste – AnderZorg – en ook daar zijn de zorgaanbieders die ik nodig heb gewoon gecontracteerd. Dat kun je vrij gemakkelijk nagaan als je eerst de zorgverzekering kiest op dekking en premie, en dan bij de verzekeraar zelf de gecontracteerde aanbieders checkt.

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek