Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Top 10 banken met de hoogste spaarrente in Nederland

Het nieuwe jaar brengt nieuwe kansen, vooral als het gaat om het optimaliseren van je spaargeld. Met veranderende rentetarieven is het belangrijk om up-to-date te blijven over waar je het meeste rendement op je spaargeld kunt krijgen. Hier is onze nieuwste lijst van de top 10 banken in Nederland met de hoogste spaarrentes.

Top 10 banken met de hoogste spaarrente in Nederland

  1. Banca Progetto (via Raisin) – Vooraan in de lijst staat Banca Progetto met een indrukwekkende spaarrente van 3,50%.
  2. CKV Spaarbank (via Raisin) – Dicht op de hielen met een rente van 3,35%, biedt CKV Spaarbank een competitief tarief voor spaarders.
  3. InBank (via Raisin) – Met een spaarrente van 3,34% staat InBank stevig in de top drie.
  4. Distingo Bank (via Raisin) – Biedt een aantrekkelijke rente van 3,33%, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor spaarders.
  5. Nordax Bank (via Raisin) – Met een rente van 3,32%, blijft Nordax Bank een sterke speler op de spaarmarkt.
  6. Alisa Bank (via Raisin) – Biedt een solide rente van 3,31%, een prima keuze voor wie op zoek is naar stabiele groei.
  7. Collector (via Raisin) – Met een rente van 3,29%, een goede keuze voor spaarders die op zoek zijn naar betrouwbare opties.
  8. Klarna (via Raisin) – Ook Klarna biedt een rente van 3,29%, wat het een aantrekkelijke keuze maakt voor veel spaarders.
  9. Bigbank – Met een nog steeds respectabele rente van 3,10% is Bigbank een goede optie voor degenen die diversiteit in hun spaarkeuzes zoeken.
  10. Renault Bank (via Raisin) – Sluit de lijst af met een rente van 2,93%, wat het een solide keuze maakt voor spaarders.

Het kiezen van de juiste bank voor je spaargeld is cruciaal voor het maximaliseren van je rendement. Met deze top 10 banken die de hoogste rentetarieven in Nederland bieden, hopen we dat je een geïnformeerde keuze kunt maken die past bij jouw financiële doelen.

Bekijk het uitgebreide spaarrente overzicht hier

Spaarrente overzicht

  16 jan.
Banca Progetto (via Raisin) 3,50%
CKV Spaarbank (via Raisin) 3,35%
InBank (via Raisin) 3,34%
Distingo Bank (via Raisin) 3,33%
Nordax Bank (via Raisin) 3,32%
Alisa Bank (via Raisin) 3,31%
Collector (via Raisin) 3,29%
Klarna (via Raisin) 3,29%
Bigbank 3,10%
Renault Bank (via Raisin) 2,93%
Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek