Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Zorgverzekering Zilveren Kruis fors duurder in 2019

Premie stijgt sterker dan bij andere zorgverzekeraars

Premie stijgt sterker dan bij andere zorgverzekeraars

Zo langzaam maar zeker zijn de meeste zorgpremies voor 2019 bekend. Zilveren Kruis is de laatste van de 4 grote zorgverzekeraars die de premies bekend heeft gemaakt. VGZ, CZ en Menzis hadden dit al eerder gedaan. De premies van Zilveren Kruis stijgen in 2019 harder dan de premies van de meeste concurrenten. Hieronder ziet u een overzicht van de zorgverzekeringen van Zilveren Kruis en de premies voor 2019 en de voorgaande jaren.

Basis Budget Polis:

Basis Zeker Polis:

Basis Exclusief Polis:

Zorgkosten stijgen

Zilveren Kruis geeft aan dat de premiestijging met name te wijten is aan het feit dat er steeds meer dure medicijnen beschikbaar komen en we steeds meer zorg gebruiken. Bovendien heeft de overheid de dekking van de basisverzekering in 2019 ook uitgebreid.

Zorgverzekering oversluiten?

Nog niet alle premies zijn bekend. Verzekeraars mogen uiterlijk 12 november de zorgpremie voor 2019 bekendmaken. De verwachting is dat de laatste premies pas op het allerlaatste moment bekendgemaakt zullen worden. Verzekerden hebben dan tot eind van het jaar om – indien gewenst – een andere zorgverzekering te kiezen.

Vergelijk de bekendgemaakte zorgpremies

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eén reactie

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek