Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

HEMA houdt stijging zorgpremie beperkt

Premie zorgverzekering HEMA stijgt in 2019 met 3 euro per maand

Premie zorgverzekering HEMA stijgt in 2019 met 3 euro per maand

De premie van de HEMA zorgverzekering (basisverzekering) stijgt in 2019 met 3 euro per maand. Bijna alle premies voor 2019 zijn nu bekend en duidelijk is dat de premie van de HEMA verzekering veel minder sterk stijgt dan de premie van de meeste andere zorgverzekeraars.

Zorgdrager is Menzis

Dat de premiestijging bij HEMA beperkt blijft, is geen verrassing aangezien Menzis de risicodrager is. En van de premies van de Menzis zorgverzekeringen was al bekend dat ze in 2019 minder dan gemiddeld zullen stijgen. Bijzonder aan de HEMA zorgverzekering is dat klanten van de HEMA die een HEMA zorgverzekering hebben 10 procent korting krijgen op vrijwel alle aankopen bij HEMA.

Hieronder ziet u de premies van HEMA voor 2019 en de voorgaande jaren.

Vergelijk alle zorgverzekeringen

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek