Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Record: 470.000 belastingaangiften op eerste dag

Meer snelle aangiften dan ooit

Meer snelle aangiften dan ooit

Op 1 maart opende de Belastingdienst het aangifteseizoen: vanaf afgelopen vrijdag konden belastingplichtigen hun aangifte indienen. Dat is direct gedaan door maar liefst 470.000 mensen.

Record 2018 op eerste dag gesneuveld

Daarmee sneuvelde het record van vorig jaar, toen er op de eerste aangiftedag 410.000 aangiften binnenkwamen bij de Belastingdienst.

Geen duidelijke verklaring voor grote aantal aangfiten

De fiscus heeft geen duidelijke verklaring voor het grote aantal snelle aangfiten: ,,We weten niet precies waarom zoveel mensen de eerste dag al aangifte hebben gedaan. Maar mogelijk is een aantal mensen dat vanwege regenachtig weer gaan doen. En mogelijk heeft ook meegespeeld dat het in een deel van het land vakantietijd is en dat mensen nog net voor de carnaval hun aangifte wilden regelen.”, zegt een woordvoerder tegen AD.nl.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek