Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

bunq wil Amerika veroveren via expats

Nederlandse neobank heeft bankvergunning aangevraagd in VS

Nederlandse neobank heeft bankvergunning aangevraagd in VS

Neobank bunq timmert verder aan de weg. Na het doorvoeren van de hoogste spaarrente voor vrij opvraagbaar spaargeld in Nederland heeft bunq nu een bankvergunning aangevraagd in de Verenigde Staten.

Amerika veroveren via expats en ondernemers

Via de 5 miljoen Europese expats die in de VS aan het werk zijn wil bunq de Amerikaanse markt veroveren. Ook ondernemers met belangen in de VS zijn een interessant kanaal.

bunq

Bankieren in meerdere valuta

In Europa heeft de bank al grote stappen gezet met innovatief bankieren via een app. Zo kunnen klanten van bunq bankieren in meerdere valuta. Dat is voor expats en ondernemers met belangen in de VS een handige feature waarmee ze kunnen besparen op extra kosten en het risico van fluctuerende wisselkoersen.

Transparantie bij banken in VS ver te zoeken

Volgens bunq zijn banken in de Verenigde Staten niet zo transparant als we in Europa van een bank gewend zijn. De kosten die ze in rekening brengen zijn vaak niet duidelijk. Via de expats en ondernemers hoopt de bank het Amerikaanse publiek kennis te laten maken met haar app om te bankieren zonder verborgen kosten of minimumsaldo.

Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

je gegevens zijn veilig

Nieuws
Nieuws

Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek