Search
Close this search box.
Trade Republic 4% spaarrente aanbod met lees meer knop.

Nieuwe top spaarrentes in Nederland – Update Februari 2024

Met het nieuwe jaar goed op gang, blijft de financiële markt in Nederland dynamisch met veranderende spaarrentes. Voor spaarders die hun rendement willen maximaliseren, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de meest actuele spaarrentes. In onze meest recente analyse van de Nederlandse spaarmarkt, presenteren wij de bijgewerkte top spaarrentes per 13 februari 2024.

Top Spaarrentes in Nederland – Een Overzicht

  1. Trade Republic leidt de lijst met een ongeëvenaarde spaarrente van 4,00%, waarmee het de nieuwe koploper is voor spaarders die op zoek zijn naar het hoogste rendement.
  2. Santander Consumer Bank volgt nauw met een aantrekkelijke rente van 3,66%, een uitstekende keuze voor spaarders die waarde hechten aan stabiliteit en betrouwbaarheid.
  3. Banca Progetto (via Raisin) blijft een sterke keuze met een rente van 3,50%, bewijzend dat het consistent goede voorwaarden biedt voor spaarders.
  4. CKV Spaarbank en Distingo Bank (beide via Raisin) delen de vierde plek, elk met een competitieve rente van 3,35%, wat hen solide opties maakt voor spaarders die op zoek zijn naar rendement.
  5. Nordax Bank (via Raisin), Alisa Bank (via Raisin), en Bigbank bieden respectievelijk rentes van 3,33%, 3,31%, en 3,30%, wat hen aantrekkelijke keuzes maakt voor een breed scala aan spaarders.

Aan de onderkant van de lijst, maar nog steeds met respectabele rentes, vinden we Collector, InBank, en Klarna (alle via Raisin) met 3,29%, en Renault Bank (via Raisin) en TF Bank (via Raisin) beide met 2,93%.

Deze lijst toont de diversiteit en concurrentievermogen van de spaarmarkt in Nederland, met opties die variëren van traditionele banken tot online financiële platforms. Het is een cruciale tijd voor spaarders om de mogelijkheden te heroverwegen en mogelijk over te stappen naar banken die betere rentetarieven bieden.

Met deze actuele gegevens hopen we dat u beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over waar u uw spaargeld het beste kunt plaatsen. De juiste bank kiezen kan een significant verschil maken in uw financiële groei en welzijn.

Voor een uitgebreid overzicht van de spaarrentes en om meer te leren over elk van deze banken, bezoek onze website. Blijf up-to-date en maximaliseer uw spaargeld met de beste rentetarieven op de markt.

13 feb.
Trade Republic 4,00%
Santander Consumer Bank 3,66%
Banca Progetto (via Raisin) 3,50%
CKV Spaarbank (via Raisin) 3,35%
Distingo Bank (via Raisin) 3,35%
Nordax Bank (via Raisin) 3,33%
Alisa Bank (via Raisin) 3,31%
Bigbank 3,30%
Collector (via Raisin) 3,29%
InBank (via Raisin) 3,29%
Klarna (via Raisin) 3,29%
Renault Bank (via Raisin) 2,93%
TF Bank (via Raisin) 2,93%
BUX 2,75%
Openbank 2,65%
Scalable Capital 2,60%
DHB Bank 2,60%
DHB Bank 2,55%
Lloyds Bank 2,50%
DHB Bank 2,50%
Artikel delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geld lenen
vrijblijvend aanvragen
Geld lenen
Bank Rente
Freo 6,50%
Lloyds Bank 6,50%
Rabobank 6,50%
Defam Premium 6,60%
Directa 6,90%
Lender & Spender 7,10%
> Bekijk de overige 30+ rentes
Nieuwsbrief
Op de hoogte van leningen

je gegevens zijn veilig


Recente reacties
Hypotheek

Heb je een eigen huis of wil je er één gaan kopen? Dan is de kans groot dat je een hypotheek (nodig) hebt. Door je goed te verdiepen in hypotheken zorg je dat je de juiste beslissing neemt voor de financiering van jouw woning.

hypotheek
Beleggen
Wil je beleggen? Dan is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent voordat je begint. HomeFinance helpt je met handige overzichten van brokers en beleggingsapps.
hypotheek
Vrijblijvend hypotheek aanvragen
Besparen

Bij de meeste mensen gaat het grootste deel van het inkomen op aan maandelijkse lasten. Als je kritisch kijkt naar deze maandlasten, valt er vaak meer te besparen dan je denkt. Wij helpen daar graag bij.

hypotheek
Verzekeringen

Verzekeren doe je voor de zekerheid. Om de financiële gevolgen van onverwachte gebeurtenissen af te dekken. De keuze van een verzekering valt niet altijd mee… welke risico’s moet je verzekeren? En bij welke verzekeraar dan?

hypotheek
Sparen

Sparen is verstandig maar de spaarrente is niet overal even lonend. Ben je op zoek naar een goede plek voor jouw spaargeld? Kijk dan goed naar de spaarvorm en spaarbank die je kiest – qua rendement en qua garantie.

hypotheek
Lening

Heb je geld nodig en wil je daarvoor een lening afsluiten? Verdiep je dan even goed in welke lening dat moet worden, en bij welke geldverstrekker. De verschillen zijn groot – de keuze van de beste lening kan je veel geld besparen!

hypotheek